Seminar o speleofotografiji – 2. poziv

Seminar o speleofotografiji – 2. poziv

Poštovane kolegice i kolege speleolozi,

Kao što smo već najavili u Rakovici  će se od 28. 10. do 29. 10. 2023. g. održati Seminar o speleofotografiji pod pokroviteljstvom Hrvatskog speleološkog saveza i Javne ustanove Baraćeve špilje. Seminar će imati teoretski i praktični dio. Predavanja će se održati u predavaonici Speleon-centar podzemne baštine u Rakovici (Nova Kršlja), a predavači su Peter Gedei (SLO) i Dinko Stopić (HR). Praktični dio održati će se u Gornjoj Baraćevoj špilji i ponoru Ponorac. Seminar je namijenjen naprednim fotografima koji već imaju nekog iskustva u fotografiranju podzemlja, a žele proširiti znanje. Seminar je za polaznike potpuno besplatan, osiguran je smještaj (Lovački dom u Rakovici – potrebno ponijeti karimat i vreću), a broj sudionika je ograničen.

Polaznici seminara obvezni su ponijeti vlastitu foto opremu.

Poželjno je ponijeti vlastito prijenosno računalo sa instaliranim softwareom Capture one i Adobe Lightroom  koji će se koristiti za postprocesiranje drugog dana seminara.

Prijave za seminar šaljite na e-mail dinko@stopic.net. U prijavi navedite ime i prezime, speleološku udrugu, grad i broj mobitela.

Krajnji rok za prijavu na seminar je 22. 10. 2023.

Vidimo se u Karlovcu!

Srdačan pozdrav u ime Organizacijskog odbora Seminara,

Dinko Stopić